Právě je sob 20. říj 2018 11:43:52
profichip.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 4:28:53 
Offline

Registrován: sob 31. pro 2011 4:24:35
Příspěvky: 3
řj.01N927733BQ audi a6 rv 98 1.9tdi

Dobrý den, zlobí mi aut. převodovka. hlásí snímač otáček převodovky. jíž 3krát měněn a závada přetrvává. někdy je ok občas nezaradí 4rychl. stupen a 1první. tudíž rozjezd na 2jku a pak zařadí 3jku. a 4rku ne. po prár km. je zase vše ok. slyšel jsem že to muže být řj převodovky.nevíte kde se nachází nebo nějaká rada? předem děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: čtv 05. led 2012 20:40:44 
Offline

Registrován: čtv 05. led 2012 20:37:47
Příspěvky: 1
Ahoj :) měl jsem podobný problém,stačilo mi jen vyměnit olej,a filtr převodovky :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: stř 18. led 2012 23:43:19 
Offline

Registrován: pon 19. pro 2011 18:57:30
Příspěvky: 32
jj zkusil bych vyměnit olej s filtrem,auto.převod jasou na to náchylné,potom bych se pouštěl do řj jednotek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: čtv 19. led 2012 8:40:28 
Offline
Administrátor

Registrován: pát 05. lis 2010 16:20:39
Příspěvky: 77
Dělalo mi něco podobného, auto cukalo, stačilo vyměnit svíčky.

_________________
Tuning | Koberečky Audi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: čtv 19. led 2012 22:15:25 
Offline

Registrován: sob 31. pro 2011 4:24:35
Příspěvky: 3
ahoj, olej a filtr, to bylo první co jsem menil. dozvěděl jsem se že je to normální automat, ne multitronic ani tiptronic. převodovka je ready jen na tento problém. ted jsem stím jezdil skoro měsic bez problému a včera opět.... :( svíčky???? díky za upřesnění.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: pát 20. led 2012 17:35:57 
Offline

Registrován: pon 19. pro 2011 18:57:30
Příspěvky: 32
já nevím o tom že by auto.převodovka měla svíčky,to si to dotyčný asi spletl s válcem,že myslí že jednou nejde 1 a pak 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2012 12:26:00 
Offline

Registrován: sob 28. črc 2012 12:18:34
Příspěvky: 1
Čau chlapy,teď jsem se dívaal jak tu popisujete závady.Taky jsem si teď pořídil A6 2.5 TDI AAT a mněl jsem problem z řazením že mi fungovalo normalně a pak mi to hodilo nouzoví režím.

Automat funguje na základě electromagnetu a když se např. vysere jen blbý drátek tak to prostě neřadí,hází to nouzák. apod.
kdyby to nebyl drátek tak to vypadá na electromagnetický spínač. Tak že tak,zatím čau


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: pon 22. srp 2016 8:35:49 
Offline

Registrován: pon 22. srp 2016 7:46:50
Příspěvky: 1
Zdravim mam problem s automatickou prevodovkou audi a6 2.5 tdi 110kw r.v.1999 cca po 30 min jizdy prestane fungovat prevodovka najednou to vyradi a nechce dale jet jen proslapuju plyn a otacky se zvedaji,auto musim odstavit a pockat zhruba 30-40 min.potom se to opet rozjede a automat radi cca 15-20 min a problem je zpet opet prestane radit .nechal jsem menit olej mechanikem po vyjeti ze servisu opet nastane ten samy problem prestava radit .auto chci na podzim prodat a potrebuju vyresit tento problem diky za rady :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: neřadí automat
PříspěvekNapsal: čtv 22. úno 2018 16:14:02 
Offline

Registrován: čtv 22. úno 2018 16:04:18
Příspěvky: 1
Zdravím, mám problém s automatem tiptronic. Když nastartuju, zařadím D, tak auto silně skočí do záběru, nebo nezabere vůbec a po přidání plynu stojím na místě. Dále když už jedu tak při momentu kdy by to mělo přeřadit tak auto jak kdyby skočilo do N a přidá plyn až třeba do 3000 ot(podle polohy plynu). a pak až zařadí s velkým cuknutím. Měnil jsem olej. tím se snížilo akorát cukání při přeřazení. Dále pak jsem vyměnil blok ventilů, a zase nic. Nějaké rady, tipy ? Nebo dá se kombinovat jiný KOD převodovky... mám EZW a a jestli to jde vyměnit za jinou DEQ, nebo EZJ nebo jak jsou ty kody.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Originál a repas turbo Audi
Naše další fóra: | Audi | BMW | Citroen | Dacia | Ford | Honda | Mazda | Mercedes | Mitsubishi | Nissan | Peugeot | Renault | Seat | Škoda | Subaru | Toyota | Volvo | Volkswagen | Tuning Forum |
Reklama | Portfolio autoklubů | Kontakt | Zpracování osobních údajů